Partners

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is dkw-logo-kl.jpg

We kennen centrale conceptpartners, maar ook in elke regio benoemt De Kopgroep Wonen een lokale partner, die als decentraal bruggenhoofd functioneert naar onze centrale servicedesk en uitvoeringsorganisatie en andersom.

Centraal / decentraal

De persoonlijke en professionele groei van onze partners via onze best practices, ook in relatie tot de groei van onze organisatie als geheel, is voor ons een van de belangrijkste aandachtspunten om tot voldoende draagvlak te kunnen komen.

Erfdelen

De eerste partner die zich bij ons aansloot (en wij bij hem) is Pieter Parmentier, de man achter Erfdelen. We gaan zijn concept vooral in Zuid-Nederland toepassen bij boeren die een nieuwe toekomst zoeken voor hun bestaande vastgoed; meestal een groot boerenerf waar we collectief wonen met zelfbeheer aan kunnen toevoegen. We gaan binnenkort beginnen met enige pilots in Noord-Brabant. Interesse? Stuur ons een email met je suggesties.
Lees hier meer in een recent krantenartikel over Pieter Parmentier en Erfdelen, gevestigd in Diepenveen, gemeente Deventer.