Abonnementen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is dkw-logo-kl.jpg

Door abonnee te worden regel je onze ondersteuning om jullie project ‘Collectief Wonen met Zelfbeheer’ zo snel mogelijk te realiseren.
Iets formeler gesteld zijn onze abonnementen ook overeenkomsten waarmee je ten behoeve van jullie woonproject direct gebruik kunt maken van de resultaten van ónze eerdere investeringen. Je regelt daarmee ook het gebruiksrecht op die investeringen: wij geven je een licentie en jij neemt een licentie; daar zijn spelregels op van toepassing, dus wederzijdse rechten en plichten.

Een abonnement is dus ook een goede manier om onze kennis en ons netwerk te hergebruiken in je eigen omgeving. Zónder dat je die investering in kennis en ervaring zelf hoeft te doen. Je bespaart er dus ook tijd en geld mee.

Community

Ook kun je als abonnee mee blijven werken aan toekomstige versies. Zo zit je dus nooit ‘opgesloten’ in een methode die stil staat. Praktijkervaringen uit meerdere regio’s komen bij ons altijd ten goede aan andere abonnees in de community. Die voortdurende interregionale uitwisseling v.v. is een vast onderdeel van ons versiebeleid en dat vindt vooral plaats binnen onze Onderzoeks- en Ontwikkelomgeving O&O.

Meestal bespaart een abonnement dus ook op doorlooptijd en afbreukrisico: het gaat sneller en de kwaliteit is hoger dan wanneer je zelf alles gaat uitzoeken. Oké, je betaalt er wat voor, maar dat bedrag valt bij ons in het niet vergeleken met de besparingen die je ermee kunt bereiken.

Klik hier voor een grotere / scherpere afbeelding van het schema