Lid Worden

Geïnteresseerd in een beter passende huurwoning waar je zelf ook invloed op hebt? Verstuur dan het ingevulde aanmeldformulier op deze pagina. Wij nemen snel contact met je op om alles door te spreken.

Iedereen kan gratis lid worden van de Kopgroep Wonen, dus ook zonder abonnement. Bij ons ontmoet je dan ook leden die hetzelfde willen als jij; misschien wel je toekomstige buren. Je kunt dus ook lid worden als je voorlopig nog geen hulp nodig hebt of als je bijv. als vrijwilliger eerst wilt participeren in de opbouw van onze organisatie. Stuur in dat geval een email zodat we snel met elkaar kunnen overleggen hoe je je het beste kunt inzetten.

Veul vur weinig

Als abonnee betaal je met een relatief laag bedrag voor de kennis en ondersteuningsmaterialen die beschikbaar zijn via onze servicedesk of het abonnee-gedeelte van deze website, bijv. als je met anderen gaat beginnen aan jullie eigen plan voor ‘Collectief Wonen met Zelfbeheer’.

Inschrijfgelden of aanvangsinvesteringen zijn in onze sociale huurprojecten niet aan de orde, ook niet als voorschot. Met dergelijke (grotere) bedragen neemt een huurder als risicodrager deel in een concreet project en wij denken dat dat voor vrijwel alle sociale huurders ongewenst is.

Noot: Wijzelf verdienen onze kosten terug met het opleveren van zoveel mogelijk woningen en het begeleiden van bewoners in onze projecten. De ontvangsten uit abonnementen gebruiken wij voor het vergroten van ons bereik naar ‘landelijke dekking’.

Help dus jezelf en anderen met je inschrijving. Op die manier werken we goed samen en versterken we elkaar.